Schimb produs / Retur colet

Schimb Produs

1. Sunati la 0737058855 si spuneti-ne sesizarea dvs. Daca nu va raspundem, va sunam ulterior. Posibil sa sunati in afara programului sau sa fim implicati intr-un alt apel telefonic.

2. Odata ce a fost operat schimbul, veti primi mesaj cu numarul coletului GLS. Pregătiți produsele pentru schimb.

3. Cand vine curierul cu schimbul dvs, arătați produsul din colet curierului si-l predati.

Returnarea produselor achizitionate

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru a returna produsele achizitionate va rugam sa ne anuntati intentia dumneavoastra de retur telefonic la numarul de telefon 0737058855, Mesaj Whatsapp, sau e-mail: medicalmarket21@gmail.com

Trimiteti coletul cu produsele dvs. pe adresa: str. Rafov, nr. 12, Ploiesti, Prahova prin orice firma de curierat. Nu trimiteti prin Posta Romana!

Dupa ce ajunge coletul cu produsele returnate, se vor verifica si se vor returna banii in termen de 5 zile prin transfer bancar in contul IBAN anuntat de dvs.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de MEDIMAG, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: medicalmarket21@gmail.com sau la numarul de telefon 0737058855. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine ANPC sau instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.