Informații livrare

Livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre MEDIMAG. Transportul coletului costa 16,90 lei oriunde in țară. La comenzi de peste 250 lei, transportul este gratuit. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24-48 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare, prin reteaua de distributie URGENT CARGUS sau GLS (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ZURCAN TEHNOMED SRL. In ziua de sambata și duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.